Pandekagebilerne.dk 

Mad og Hjælp Toftlund. Bestilfestmad.dk & Pandekagebilerne.dk.

Lidt om os. !

Cateringfirmaet Mad og hjælp ejes og drives af mig Suzanne Staael , født i 1955 , opvokset i Esbjerg og nu bosiddende i  Toftlund.

Jeg  tilbyder mad ud af huset med hjælp til hele Jylland og Fyn .  Hjælp til opdækning . Duge, servietter, lys til opdækning. køkkenhjælp.og serveringshjælp.  Jeg har kokke, køkken og serverings hjælpere fordelt over hele Jylland og Fyn. Firmaet er enmands ejet . Cvr 1270563 . 

I dag tilbyder jeg over hundrede forskellige menuer, buffeter , 3 retters menuer, gourmetmenu med kok på stedet, Paella, helstegt pattegris, pølsevogne , og sidste nyt i 2019  gode tilbud på pandekager fra buffet eller vogn.

Jeg og mine hjælpere elsker at feste med jer, og tilbyder alt vores mad ud af huset til fair  priser også med bemanding. 

Skal du holde fest og ønsker du et personligt møde er det muligt ved at bestille en tid, hvor I  kommer til Toftlund og mødes i vores mødelokale. 

Ring og book et møde på tlf. 29 90 04 10 . 

I  kan bestille/forespørge på  pandekagebilerne direkte her fra hjemmesiden www.pandekagebilerne.dk. Vi opkræver ikke penge ved forespørgsel.  I modtager efterfølgende en  bekræftelse på at vi kan levere .  I vender  tilbage for at acceptere jeres tilbud indenfor 8 dage efter modtagelse af jeres tilbud. 

Ønsker I andre menuer som pandekager ? Gå til vores hjemmeside www.bestilfestmad.dk . Her finder I  alle de andre tilbud på mad ud af huset. 

Snak med  os ! 

Vi træffes bedst pr. tlf. 29 90 04 10 hverdage mandag til torsdag eller  søndag mellem kl. 10.00 - 19.00 . 

Fredag har vi ofte travlt med opdækning af festborde , lørdag løber vi stærkt  for at give jer de bedste oplevelser til  jeres fest. 

Kan du ikke vent ? Ring bare alligevel.  Tager vi ikke telefonen ringer vi normalt tilbage ret hurtig. 

Mad og hjælp samt alle vores leverandører er godkendt af fødevarestyrelsen. 

0
Mad og hjælp Toftlund .  Tlf. 2990 0410  - www.bestilfestmad.dk - www.pandekagebilerne.dk . mail : Bestilfestmad@gmail.com  Cvr . 12705603.

 .