Lidt om Mad og Hjælp & pandekagebilerne.dk

Mit navn er Suzanne Staael født i 1955 i Eg ved Grindsted.

Jeg har været selvstændig det meste af mit liv fra jeg var 23 år, dog med et lille hop på et par år.  

I dag driver jeg  mad og hjælp Toftlund, Som har hjemmesiderne bestilfestmad.dk og Pandekagebilerne.dk . 

Jeg har  valgt at få hjemmekontor og møderum hjemme mest for at spare tid og derved også få mere tid til alle mine festglade kunder.  

Ønskes et personligt møde ?.  Ring og bestil tid. T: 29 90 04 10 .

Jeg tilbyder mad ud af huset til hele Jylland og Fyn. Sjælland kun til  større arrangementer med  transport og bro tillæg. 

Mit festmad tilberedes i restauranter og af dygtige kokke fordelt over Jylland og Fyn . Alle er registreret ved fødevarestyrelsen . Jeg selv er også godkendt af fødevarestyrelsen som kogekone og klarer selv pandekagebilerne ,  hotdogcyklen , pølsevogne mv. 

Jeg  hjælper gerne med at finde gode festlokaler og kan tilbyde en hel festpakke all. inklusive inkl. festlokale med overnatning op til 64 personer i Abild ved Tønder . Læs mere på www. mersted.dk. Jeg er gerne behjælpelig med at finde festlokaler i hele jylland og Fyn når der bestilles festmad. 

I kan forespørge på festmad online ved at lægge i kurv, vi opkræver ikke penge men sender et tilbud normalt indenfor 12 timer , hvorefter I vender tilbage senest 8 dage .

VI GØR OPMÆRKSOMME PÅ, AT DETTE IKKE ER EN ORDREBEKRÆFTELSE, MEN EN NOTIFIKATION OM AT VI HAR MODTAGET DIN FORESPØRGSEL HOS MAD OG HJÆLP TOFTLUND. 

Vi er nu ved at behandle din forespørgsel / orde og dette er først aktiveret når vi har fremsendt dig et tilbud  og faktura på reservationsgebyr / depositum er indbetalt senest 8 dage. Efter betalt faktura vil du modtage selve  ordrebekræftelsen fratrukket den indbetalte reservationsgebyr / depositum .

Skulle i mod forventning ikke høre fra os senest 12 timer , kan der være sket en fejl i systemet .

Ring da venligst til os på tlf 29 90 04 10.

Når I har modtaget jeres tilbud pr. mail har I 8 dage til at aktivere eller annullere jeres tilbud på linkene vedhæftet jeres tilbud . 

Endelig antal kuverter og tider tilretter vi sammen 8 dage før festen. 

*********

LEVERINGSBETINGELSER KLIK HER

Datapolitik klik her.

 Klik her for kogekonens smiley . 

Vi leverer Pandekager til hele Jylland og Fyn. Tlf. 25 941 940 . 

Pandekager med bemanding leveres fra 30 betalende kuverter fra  buffet og 50 kuverter med vogn . Ønskes med vogn under 50 kuverter indhent et tilbud. 

Børn til og med  3 år er gratis , børn + 3 op til 10 år er børnepriser  

Pandekager kan leveres som byg selv fra 15 kuverter. 


0
 .